Mint minden hazai vadász értesült már róla, 2023 októberétől vadászathoz legálisan használhatók a hőkamera és éjjellátó készülékek hazánkban is. Ezen alkalmatosságok rögzítéséhez számos szereléket készítünk és forgalmazunk, ebben az összefogó bejegyzésben ezekről lesz szó. Ezek a termékek szintén acélból készülnek, egyszerűen oldható, biztonságosan rögzíthető kivitelben.

Yukon Photon szerelék
Bár egy régebbi éjjellátóról van szó, jelenleg is nagy népszerűségnek örvend kedvező ára miatt. Speciális szereléket készítünk hozzá, a lehető legalacsonyabb és legoptimálisabb magassággal, egy gyorsoldható rugós karral. A szereléken oldalállító csavarok találhatóak.
Vásárlói ára 35.000 Ft

Yukon Sightline és Pard szerelék
A típusnak megfelelő furatozással ellátott nyújtott szerelék, a lehető legalacsonyabb és legoptimálisabb magassággal, egy gyorsoldható rugós karral.
Vásárlói ára 35.000 Ft

Gyorsoldható weaver bilincsek
Rugós füllel szerelt acél bilincspár, melyeket háromféle magasságban készítünk (10, 15 és 19 mm). Leggyakrabban használható a 30 mm-es kivitel, az újabb tubusos Pard, Hikmicro, InfiRay, stb. infrák felszereléséhez. A 34 mm-es kivitelből készítünk erősített, hat csavaros bilincseket is.
A bilincspár ára 32.000 Ft (a 6 csavaros 34-es átmérőjű kivitel 49.000 Ft)

Lámpatartó szerelék
Lámpatartó szereléket egyfélét készítünk, egy weaver darabra szerelt bilincsről van szó, melyet a tubusra rögzítve tartó konzolt kapunk. A bilincs lehet az általunk gyártott bármelyik méret (1″, 26, 30 vagy 34 mm), különböző magasságokban elérhető.
Vásárlói ára 25.000 Ft